Українське мистецтво побуватиме на міжнародній виставці у Лівані

6 вересня 2016 року в екзотичному Лівані відбудеться відкриття міжнародної виставки Mashrou’a Proletkult.

Галерея Американського Університету в Бейруті «AUB Byblos Bank Art Gallery» зібрала під своїм дахом понад 200 творів митців із різних країн світу. Україну представлятиме Олег Харченко із проектом під назвою The Cronicle Of An Anderclared War (Vatnaya buch halteria), в якому буде візуалізуватися частина книги художника, як самостійний арт об’єкт.

«Моя участь у виставці є підтримкою ініціативи від самих художників. Представлення України продемонструє той факт, що нам теж цікава така ідея. Робота, що буде представлена у Лівані, це рефлексії на війну і події останніх буремних років», — говорить Олег Харченко.

Також в рамках проведення Mashrou’a Proletkult, 17 вересня відбудеться міжнародна конференція художників, архітекторів та діячів культури, на якій доповідачі будуть оприлюднювати свої ідеї і обмінюватися думками, стосовно різних соціальних аспектів сучасного життя.

05.09.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
holyolyk
06.10.2016
https://vimeo.com/181770480 в рамках проекта "Mashrou Proletkult" во время всеобщей конференции состоится видеообращение "Oleg Kharch group".