У Нью-Йорку показали “Людину з табуретом” про життя Леоніда Кантера

У п'ятницю, 12 квітня, у Нью-Йорку відбулася прем’єра документально-пригодницького фільму «Людина з табуретом» про останню подорож мандрівника та режисера Леоніда Кантера. 

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Наш фільм веселий, але в ньому є також трохи війни, тому він і дещо сумний, але головним чином ми так хотіли, і так зробили, що це фільм про любов”, - звернувся до присутніх на презентації режисер фільму Ярослав Попов. 

Він повідомив, що фільм вже вийшов у прокаті в Україні, на нього було багато відгуків і рецензій, і «рецензії були такі, що це головна кіноподія 2019-го року». 

«Леонід знімав майже все своє життя на камеру, і зняв також свій останній день», - розповів Попов. 

Режисер додав, що спочатку вагався, чи включати відео останнього дня Кантера, але згодом вирішив усе-таки додати його до свого фільму. 

«Планували цей фільм зробити веселим, яскравим, але втрутилися деякі події і зробили його ще сильнішим», - зауважив він. 

Показ відбувся у рамках туру кінострічки містами США. 19 квітня вона буде продемонстрована в Атланті, 30 квітня та 1 травня - в Майямі, 4,5,7 травня в Остіні, Далласі та Х‘юстоні штату Техас, 11 травня у Лос-Анджелесі, 13 травня у Сан-Дієґо, 18 травня у Сан-Франциско, 21 - у Портленді, 25 - у Сієтлі, і завершиться тур 28 травня у Міннеаполісі. 

 

 

Як повідомляв Укрінформ, 4 червня 2018 року відомий український режисер, продюсер і мандрівник Леонід Кантер наклав на себе руки. 

У передсмертних листах (а він був не один) він написав, що виконав свою місію в цьому житті і йде далі з бажанням, щоб розпочате ним продовжували однодумці.

09.04.2019


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *