Топ-5 сучасних митцiв, які підкорюють серця глядачів своєю творчістю

1. Джейсон Мек'єр. Проблема наркоманії одна з найпоширеніших у сучасному світі. Намагаючись привернути до неї увагу широкої громадськості, талановитий американський художник Джейсон Мек'єр виконав портрети зірок із таблеток. Найцікавіше, що художник в якості матеріалу для своїх полотен використовував тільки таблетки, які б легально він роздобути не зміг. Можна сказати, що Джейсон зробив протизаконний акт, але тим самим він привернув увагу до нелегальному розповсюдженню наркотичних засобів.

2. Ніна Аояма. Дівчина, яка проживає у Франції, йде дуже цікавим шляхом. Так! Вона вирізає з паперу, але як! Вважаэте, що вирізати може будь-яка дитина? Але подивіться. Ніна вирізає з паперу тексти і малюнки, які приклеює на тканину або скло і виходить ось така ось краса.

3. Мігель Ендара. Іспанський художник Мігель Ендара міг би заслужити звання самої усидливої людини в світі! Він робить свої твори в техніці пуантилізму, створює шедеври з чорнильних точок. На цей малюнок знадобилося в цілому 3,2 млн. Точок і 210 годин.

 

4. Клер Морган. Британська художниця Клер Морган створює незвичайні інсталяції, які застигають прямо в повітрі. Робочим матеріалом для художниці слугують сухі рослини, зерна, комахи, опудала тварин і свіжі фрукти. Тисячі деталей інсталяції з ювелірною точністю закріплені на тонкій волосіні. Повітряні скульптури Клер Морган присвячені Землі та усім її мешканцям.

 

5. Лоренцо Дюран. Він збирає листя, миє, сушить їх, спресовує і акуратно вирізає свої картини на них. Його методика заснована на історичних дослідженнях різання на папері в Китаї, Японії, Німеччини та Швейцарії.

19.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *