Сценарій "Гри престолів" змусить плакати весь світ

Продюсери серіалу "Гра престолів" анонсували вихід останнього восьмого сезону, який відбудеться в 2019 році. Цей серіал об'єднав тисячі людей, які з нетерпінням чекають кожної наступної серії. Відомо, що новий сезон складатиметься з 6 серій. Уявіть собі, тільки один з епізодів серіалу коштував 15 мільйонів доларів. Також представники телеканалу НВО заявляють, що останній сезон багатосерійної стрічки, вразить фанатів і запам`ятається на довго. 



Раніше зірка серіалу Мейсі Вільямс, які зіграла роль Арьи Старк, розповідала, що повністю прочитала сценарій 8 сезону "Гри престолів". Англійська актриса спростувала чутки про те, що буде кілька кінцівок кінострічки. У той же час представник каналу заявила, що в останньому сезоні загине багато персонажів.



"Це був дійсно потужний момент в нашому житті й кар'єрі. Ніхто з акторів не бачив сценарію до цього і в міру прочитання вони розуміли, що їхні персонажі гинуть один за іншим. Всі актори після прочитання сценарію аплодували протягом 15 хвилин, а деякі навіть плакали.", - розповіла Франческа Орсі.

16.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *