Популярний анімаційний фільм відтепер на українських конвертах

Укрпошта випустить чарівну серію марок та конвертів, які присвятять першому українському повнометражному мультфільму для вітчизняного та міжнародного прокату “Викрадена принцеса: Руслан і Людмила”. Відомо, що для реалізації задуму, Укрпошта співпрацювала зі студією Animagrad (FILM.UA Group).  

На одній з двох поштових марок, виконаних на самоклейному папері, зображені головні герої на фоні старовинного Києва: принцеса Міла, її батько – київський князь Володимир та коханий – мандрівний актор Руслан. На іншій поштовій марці – Хом’як Вінницький. Номінал поштових марок складатиме 5 гривень. Тираж кожної марки – 100 тисяч примірників. Також до поштових марок випущено конверт «Перший день» та виготовлено спеціальний поштовий штемпель.

"Цей фільми підкорив не тільки дітей, але й батьків. Ми вирішили не гаяти часу і створити чудові марки та листівки. Впевнені, що у такому конверті буде приємніше отримувати довгоочікувані листи, то того ж підніметься настрій.  Сподіваємось, що незабаром поштові марки «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила» з’являться у відділеннях Укрпошти. Слідкуйте за анонсами на сайті компанії, аби першими придбати дивовижні марки", - розповіли працівники. 

16.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *