Після смерті Прінса його група оголосила про возз'єднання

Учасники групи The Revolution, з якою співак Прінс записав кілька альбомів і їздив на гастролі в 1980-х, оголосили про своє возз'єднання. Про це вони заявили у відео на сторінці басиста колективу Марка Брауна в Facebook.

Гітаристка Венді Мелвойн в ролику розповідає, що учасники The Revolution після смерті Прінса 21 квітня провели разом кілька днів і прийняли рішення з'їздити в тур пам'яті співака.

Влітку 2014 року The Revolution вже збиралися разом для одного концерту в Міннеаполісі, але, як розповів у своєму есе пам'яті артиста лідер хіп-хоп-групи The Roots Квестлав, Прінс проігнорував прохання колишніх колег приєднатися, навіть не відповівши на жодне з їхніх повідомлень.

Разом з The Revolution Прінс випустив три альбоми: Purple Rain (1984), Around the World in a Day (1985) і Parade (1986). Деякі з учасників групи також акомпанували співакові на платівці «1999» (1982). Колектив розпався в 1986 році.

Прінсу було 57 років. Зазначалося, що незадовго до відходу він переніс важку форму грипу. ЗМІ також повідомили, що Прінса лікували від передозування наркотиків.

28.04.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *