На фестивалі Putte I Parken зафіксовано 35 випадків сексуального насильства

На шведському музичному фестивалі Putte I Parken у Карлстад поліція зареєструвала 35 випадків сексуального насильства, повідомляє NME. На фестивалі Bravalla в Норрчепінгу зафіксовано п'ять фактів зґвалтування та 12 випадків домагань.

Розшукуються семеро чоловіків, підозрюваних в сексуальному насильстві під час Putte I Parken. Фестиваль проводився з 30 червня по 2 липня. У ньому брали участь The Quireboys, Долорес Гейз та інші виконавці.

У Bravalla, що проходив з 30 червня по 2 липня, брали участь Rammstein, Mumford And Sons, The 1975, Віз Каліфа та інші виконавці. Шведська поліція шукає причетних до мали місце фактами насильства.

Співачка Пернілла Андерссон прокоментувала подію наступним чином: «Просто жахливо виходити на сцену, думаючи про те, що під час твого виступу когось гвалтують. Поліція повинна знайти злочинців».

Співачка Сара Ларрссон різко висловилася з приводу інцидентів. «Будьте прокляті ви, хто ґвалтує жінок. Будьте прокляті хлопці, якщо ви їдете на фестиваль з дівчиною і не забезпечуєте її безпеку. Ненавиджу чоловіків», — написала вона в Twitter.

07.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *