На Донбасі планується український рок-концерт

Лідер групи "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка заявив, що хоче провести потужний рок-концерт з участю різних українських колективів на сході країни. Про це він повідомив в інтерв'ю газеті "Факти".

"Буквально місяць тому ми з колективом відіграли концерт у Сєвєродонецьку. Тоді зібралося 30 тисяч глядачів. Для міста це було неймовірна подія. Після концерту я повернувся додому з оптимізмом. Ви навіть не уявляєте, які позитивні зміни відбуваються у свідомості людей", – розповів музикант.

Він зазначив, що сцена, на якій виступала група, перебувала в 40 км від лінії фронту.

"Люди отримують інформацію не тільки з новин, але і тісно спілкуються з переселенцями, що втекли від війни, обмінюються інформацією і бачать, що відбувається насправді. За моїми спостереженнями, на українську територію виїхали найкращі люди, справжні патріоти. Вони хочуть чути українську музику, дивитися українське кіно, якого так не вистачає, а раніше взагалі не було. Сподіваюся, закон, що встановлює квоти на українську музику на радіостанціях, трохи змінить ситуацію. Чи буде він виконуватися вже інше питання. Зараз люди ще не усвідомлюють важливість цього закону, але час все розставить по своїх місцях", – вважає Скрипка.

Закон про введення квот на музичну продукцію, що зобов'язує радіостанції виділяти частину ефірного часу на українські пісні, був прийнятий парламентом 16 червня. Згідно з законопроектом, радіостанції повинні забезпечити не менше 35% від загального обсягу пісень, поширених протягом доби.

 

27.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *