Кінострічку про харківського митця представлять у Нью-Йорку

Одноденний фестиваль "The 2018 Art Film Festival" буде присвячений творчості художників і режисерів з країн колишнього СРСР, які свого часу емігрували в Нью-Йорк. За словами організаторів, фестиваль пройде 18 березня в Хантерском коледжі Міського університету Нью-Йорка.
"Фестиваль розпочнеться показом фільму" Вагріч і Чорний квадрат "про харківського художника-концептуаліста Вагріч Бахчаняне. Після перегляду глядачі матимуть можливість поспілкуватися з режисером і автором сценарію стрічки Андрієм Загданьскім. Вхід на події фестивалю вільний", - йдеться в повідомленні.



"Вагріч і Чорний квадрат" - це фільм-колаж, в якому роботи Вагріча - графіка, картини, афоризми, фрази і міні-п'єси, які з'єднані в єдине ціле розповіддю автора і спогадами друзів, серед яких і сам Андрій Загданьскій.
У програмі фестивалю також будуть представлені фільми, присвячені творчості відомих художників-емігрантів Григорія Перкель і Грицька Брускіна. Завершить фестиваль загальна дискусія за участю героїв і авторів стрічок: Регіни Хідекель, Андрія Загданьского, Ніни Зарецький, Грицька Брускіна, Насіння Пінхасова, Григорія Перкель, Девіда Баришев й Ірен Бахчанян.

18.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *
Вихтір
18.03.2018
Попри мряку сонечко часом визирає