Кіноманів очікують "свіженькі" новинки

Платформа Ukraine Art News підготувала для своїх читачів підбірку найочікуваніших прем’єр цього тижня, що вийдуть на екрани кінотеатрів вже з 19 квітня. Якщо ви затятий кіноман і переглянули вже всі існуючі фільми, то ми пропонуємо декілька новинок, які не залишать байдужими жодного з вас. Серед них є й такі, які вподобають любителі «гострих» відчуттів.

"Вінчестер. Будинок, який побудували примари" Брати Спириг

Фільм жахів з Хелен Міррен у головних ролях, заснований на реальних подіях. Міррен грає Сару Вінчестер - реально існуючу жінку і дуже багату спадкоємицю стану. Після смерті чоловіка Сара почала вірити в привидів, і гадає, що вони переслідують її сім'ю. Вона намагається зловити їх у своєму гігантському і страшно містичному маєтку. Будинок стоїть досі в містечку Сан Хосе у Каліфорнії. Брати Майкл і Пітер Спіріг прославилися своїм незвичайним підходом до жанрів. Будь-то жахи або трилер про парадокси подорожей у часі («Патруль часу»).

"Дихай в імлі" Деніел Робі

Містичний трилер про найромантичніше місто світу Париж і смертельний туман. Після несподіваного для цієї місцевості землетрусу, столицю заповнює щільний серпанок. Всі, хто у нього потрапляють, безжалісно вмирають в муках. Благо, туман не піднімається вище 4-5 поверху, тому є такі, що встигли піднятися на дах будинків і врятувати власне життя. Серед них Анна і Меттью. Проблема полягає в тому, що їх дочка залишилася у квартирі знизу. Але врятувати її не так просто, адже вона, в силу обставин (хвороба), знаходиться у скляній камері, ізольованій від зовнішнього світу. Європейська варіація на тему фільму «Туман» Френка Дарабонта. 

"Нелюбов" Андрій Звягінцев

П'ятий фільм Андрія Звягінцева виходить до українського прокату. У центрі сюжету сім'я, яка вже «розпадається» на часточки. Мама з татом знаходяться посередині дуже важкого процесу розлучення. Їх єдиний син нікому не потрібен, його ніхто не любить. Хлопчик все розуміє, і в якийсь момент вирішує втекти. На пошуки кидаються поліція, активісти і горе-батьки. Звягінцев продовжує сигналізувати про проблеми своєї Батьківщини. 

Українська нова хвиля: Runaway.

Це вже шоста добірка короткометражних фільмів від українських режисерів-дебютантів. Героїв чекають зміни, нові відкриття, відхід від буденності. Кожна картина брала участь у відповідних кінооглядах, і у деяких випадках режисери отримували за свою роботу призи.

 

18.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *