Хіт до Дня закоханих: TUMAZAR випустив вайбовий сингл «Як тобі» про калейдоскоп почуттів

«У мене є проблема, і ця проблема — ти»: TUMAZAR зачитав реп у синглі «Як тобі» 

Молодий співак TUMAZAR презентував вайбову пісню «Як тобі» до Дня закоханих. Це не перший сингл артиста, де він торкається теми кохання, але новий трек — дебютна робота у жанрі поп-реп.

У бенгері «Як тобі», герой виконавця TUMAZAR намагається розгадати мову кохання своєї дівчини. Щоб пізнати бажання партнерки, хлопець вдається до різних маніпуляцій та переживає цілий калейдоскоп почуттів.

Та врешті решт герої треку й досі не розуміють один одного, наче вони іноземці — жителі Вавилонської вежі. А чергові спроби налагодити стосунки змушують хлопця дзвонити в екстрені служби. 

«Щоб по-справжньому зрозуміти кохання, люди переживають цілий спектр різних емоцій. Іноді, вони наче з різних світів, говорять на різних мовах і не розуміють один одного. Та справжні почуття будуть зрозумілі й без слів», — розповів TUMAZAR.

Динамічний саунд треку підкреслює вир яскравих емоцій, які розкачуються наче американські гірки. А несподіваний мікс репу та вокалу у синглі демонструє намагання героя говорити «різними мовами». 

Слухайте трек TUMAZAR — «Як тобі» на усіх музичних платформах: https://tumazar.fanlink.to/yaktobi 

 

15.02.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *