Фестиваль, що об'єднує українців

Із 7 до 10 липня у місті Тернополі відбудеться IV Міжнародний музичний фестиваль «Файне місто». Протягом чотирьох днів на відвідувачів чекає чимало різноманітних заходів, а також жива музика у виконанні найкращих колективів світу. Про це повідомляється на офіційному сайті фестивалю.

Фестиваль відбудеться під традиційним гаслом «Файне Місто – територія вільних людей». Головна мета цього дійства – об'єднати українців, а також створити «місто», в якому пануватиме енергія свободи та несамовита жага до життя.

На шести сценах виступлять понад 80 найкращих виконавців України і світу. Співатимуть українські гурти «Карна», «Антитіла», «ТНМК», «Mad Heads» тощо, а також зарубіжні гості: «LORDI» (Фінляндія), «Zdob si Zdub» (Молдова), «Crazy Town» (США) та багато інших.

Окрім музичних програм, на території фестивалю діятимуть спортивні зони, арт-зона, вуличні театри, лекторії, атракціони, караоке, дитяча зона, хендмейд-ярмарки, майстер-класи, велопрокат, ігрова зона, салон краси, літературна зона.

«Файне місто» вперше пройде у чотириденному форматі. Його відкриття відбудеться у свято Івана Купала, а закриття супроводжуватиметься прямою трансляцією фінального матчу чемпіонату Європи з футболу.

30.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *