Sotheby's влаштовує масштабні торги сучасного мистецтва художників Латинської Америки

Торги сучасного мистецтва Латинської Америки, які влаштовує аукціонний дім Sotheby's, пройдуть 21 листопада. Там будуть представлені зразкові твори мистецтва, що охоплюють першу половину ХХ століття. Топ-лотом аукціону стане монументальна робота Дієго Рівери  "Retrato de un español", написана в Парижі на піку розвитку європейського модернізму.

Виставлений на Salon d'Automne в 1912 році, картина є найбільш привабливим раннім портретом художника, який знаходився в приватних руках.

кристис ривера новий

Не менш важливими лотами торгів стануть: "Reclining nude with fish and fruits" (1956) Еміліано ді Кавальканті, одне з найпрекрасніших представлень бразильського мистецтва, написаного художником з Ріо-де-Жанейро; вишукана і нещодавно відновлена композиція Амелія Пелазе з назвою "Ель Гардін" (1943); і одне з найбільш елегантних творів уругвайського митця Хоакіна Торреса-Гарсії, "Formas abstractas ensambladas" ("Зібрані абстрактні форми") (1937 р.), єдина робота з цієї знакової серії, не розписана в чорно-білому стилі.

кристис кавальканты

Еміліано ді Кавальканті"Reclining nude with fish and fruits" 

Естимейт-  1,200,000 — 1,600,000 USD 

кристис латино

Rufino Tamayo "Personaje en un interior " Естимейт -1,200,000 — 1,600,000 USD

20.11.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *