Sotheby's представить знамениті картини із колекції Отто Науманна

Sotheby's із задоволенням запропонує на своїх торгах  власність з колекції Отто Науманна, який, крім того, що вважається всесвітньо відомим арт-дилером, є  істориком мистецтва та колекціонером. На аукціоні представлять полотна XVI-XIX століть, які наочно демонструє вражаючий смак Отто щодо  картин найвищої якості.

Топ-лотами стануть роботи таких визначних майстрів, як Джованні Бальоне, Джованні Біліверті, Бартоломеус ван дер Гельст, Хоакін Сорóлья-і-Бастіда.

Вражаюча і вишукана робота "Saint John the Baptist in the Wilderness"   Джованні Бальоне є недавнім доповненням до зібраннняхудожника. Картина знову з'явиться після перебування у приватній колекції, де вона залишилася з 1970 року, з наступною написом в правому нижньому кутку, читаючи CARRACCI. Незважаючи на напис, рука була визнана Джованні Бальоне, і картина була продана з правильним присвоєнням у Лондоні Sotheby's в 2012 році з попереднім датуванням   - 1603 р.

джованны1

У інтимній картині "VENUS, CUPID AND PAN" Джованні Біліверті ми бачимо Венеру, богиню любові, яка занурює ноги в мілководний, кристалічний став. Оголена, за винятком її перлинного головного убору та сережок, їй допомагає Купідон, який м'яко промиває ліву ногу. Він також нагий, одягнений лише в шовковий кронштейн, що висувається за ним, коли він згинається вперед. На задньому плані стоїть Пан, який тримає візерунковий плащ Венери і шахрай пастух, його всі знають як дикого бога і захисника стада. Вражаючий блиск тканини плаща контрастує з його сільським одягом, а його обвітрена шкіра контрастує з  гладкою, світлою тілесною тони Венери та Амура.

джованны2

13.12.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *