Phillips влаштує масштабний аукціон мистецтва в Нью-Йорку

На своїх чергових торгах для колекціонерів New Now аукціонний будинок Phillips підніме ставки: 28 лютого в Нью-Йорку найдорожчий лот обійдеться в $ 500-700 тис.

Аукціони New Now будинок проводить вже кілька років в Лондоні і Нью-Йорку. Їх мета - залучити нових покупців дзвінкими іменами міжнародної арт-сцени за доступними цінами. Імена і правда завжди вибиралися серед тих, що на слуху, а ціни топ-лотів практично ніколи не перевалювали за сотню тисяч. Так, на минулорічних грудневих торгах головний лот - робота Енді Уорхола «Antoine Grunn» - був проданий навіть не дотягнувши до нижньої позначки естимейту в £ 80 тис., А на вересневих в Нью-Йорку малюнок Кіта Харінга «Red-Yellow-Blue # 16 ( Portrait of Adolpho) », оцінений в $ 150-200 тис., взагалі залишився без покупця. У лютневому ж аукціоні таких «важковаговиків» очікується відразу кілька на чолі з масштабним полотном «Гола бездомна п'яниця» Джорджо Кондо, естімейт якого становить $ 500-700 тис. Фантазійна робота в впізнаваною кондовской манері, ймовірно, повинна залучити околомузейним провенансом: вона брала участь у виставках в New Museum в Нью-Йорку, Schirn Kunsthalle у Франкфурті і ряді інших інституцій.

фиол

Втім, три чверті з 247 лотів торгів як і раніше будуть йти в привабливому діапазоні до $ 35 тис. У цих межах тут знайдеться і малюнок голови роботи Жан-Мішеля Баскії ($ 25-35 тис.), І скульптура Пола Маккарті ($ 15-20 тис .), і величезні відбитки Девіда Лашапеля ($ 15-20 тис.), і інсталяція Уго Рондінон з кольоровими «горами» ($ 10-15 тис.).

фил1

 

Yoshitomo Nara 
«Untitled / Irgendwo Steinebergen als Tragbild»
1997

14.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *