На торгах Sotheby's пустять з молотка найкращі роботи провідних майстрів Рима та Парижа

Аукціонний дім Sotheby's на торгах під назвою Париж-Рим: Художній союз, які стартують 15 вересня, представить унікальні предмети мистецтва з витонченої приватної італійської колекції, що відображає глибокі мистецькі зв'язки між Францією та Італією. Завдяки історії, естетиці, орнаменту та дизайну, художній альянс яких пронизує як образотворче, так і декоративно-прикладне мистецтво, ця колекція по-своєму особливо демонструє творчий шлях між Парижем та Римом. Мистецтво мозаїки представлено мозаїчною панеллю, обрамленою ватиканськими мозаїчними майстернями, а також елегантний трубопровід з мікро-мозаїчними панелями із зображенням стародавнього Риму, що відносяться до Цезаре Агуатті та Лоренцо Карделлі, і данину неокласичному дизайну XVIII століття, коли Рим був центром  виробництва трубопроводів для європейської аристократії.

априоть

 

Італійська позолочена бронзова рамка з мозаїчної панелі, зображення Риму створене мозаїчною майстернею Ватикану. Естимейт - 40,000 — 70,000 EUR

Картини італійських художників, серед яких роботи Помпео Батоні будуть запропоновані разом із французькими творами Клода Верне, Чарльза-Джозефа Натуара та інших, де спостерігається глибокий вплив Вічного міста, зі своїми давніми руїнами та ідилічною римською сільською місцевістю.

апсрмио (1)

Антураж Клода- Джозефе Вернета. Вілла Памфіль, Сад, Рим. Естимейт - 20,000 — 30,000 EUR

аааааааааапрпо

Ян Франс Ван Бломен, DIT L'ORIZZONTE, Пастухи серед романського краєвиду. Естимейт - 50,000 — 80,000 EUR

Про результати аукціону читайте в наступних статтях Ukraine Art News.

Ukraine Art News рекомендує:

ЗНАМЕНИТУ ФОТОКОЛЕКЦІЮ З НЬЮ-ЙОРКА ПРЕДСТАВЛЯТЬ НА ТОРГАХ CHRISTIE'S

РУКОПИСЬ ОДНОГО ИЗ ХИТОВ THE BEATLES ВЫСТАВИЛИ НА АУКЦИОН

УНІКАЛЬНІ РОБОТИ МАРКА ШАГАЛА ТА КАНДИНСЬКОГО ПРЕДСТАВЛЯТЬ НА АУКЦІОНІ SOTHEBY’S

 

 

 

 

 

28.08.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *