Луцький благодійний аукціон мистецтва

«У зв'язку з непередбачуваною та сумною подією, що сталася у Луцьку - смерттю екс-мера Антона Кривицького, благодійний аукціон та дитяча вистава відміняються», - йдеться у повідомленні.

22 січня у приміщенні Палацу культури прощатимуться із колишнім очільником нашого міста.

Нова дата проведення благодійної акції - 28 січня об 11.00 у Палаці культури Луцька.

Виставка демонструє широкий спектр видів рукоділля/мистецтва: 12 художників Луцька продемонструють свою роботи, а любителі мистецтва можуть стати меценатами і придбати роботи заради благодійної мети.

Організатори також поділилися цілями мистецького проекту:
• популяризація різних видів живопису, рукоділля і творчого дозвілля в сім’ї;
• об’єднання людей, які захоплюються творчістю, незалежно від статі, віку та соціального становища;
• демонстрація жителям міста різних форм творчості: живопис, вишивка (хрестом, гладдю, стрічками), ліплення з полімерної глини, створення листівок ручної роботи, в’язання, миловаріння, шиття клаптиками, створення прикрас та аксесуарів, печворк, флористика, різьба по дереву та багато іншого;
• привернення уваги до сімейних цінностей і традиційного сімейного дозвілля – рукоділля.

Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strong children».

А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де буде розроблено та впроваджено системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами. Щоденно реабілітацію зможуть отримувати 15-20 осіб.

22.01.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *