Картини Хервіна Андерсона викликали фурор відразу на трьох аукціонах

Осінь - прекрасна пора як для розвитку творчості, так і для продажу своїх картин. Цього місяця роботи відомого британського художника Хервіна Андерсона представили відразу на трьох аукціонах: PHILLIPS, Sotheby’s и Christie’s. За словами організаторів, лоти отримали рекордний інтерес. Наприклад, 6 жовтня PHILLIPS продав картину «Peter’s Series: Back» (2008) за немаленьку суму -  $2,388 млн. Цього ж вечора на Christie’s полотно Андерсона «Country Club: Chicken Wire» встановило новий рекорд. Попередній аукціонний рекорд був встановлений 1 липня 2014 року, коли картина «Afrosheen», створена в 2009 році, була продана на лондонському Christie’s за £1,315 млн. 

аукцион 1

Як прокоментував Андерсон: "Така моя практика 6 я намагаюсь і малювати, і робити інші речі, однак завжди повертаюсь до живопису... Для мене живопис - це  захоплюючий процес, поле постійного бою. Якщо чесно, дуже складно бути сучасним художником".

аукцион

Відомо, що Андерсон являється фіналістом премії "Тернер" в 2017 році, найпрестижнішої нагороди Великобританії для художників. Цей факт, також впливає на ринкову вартість творів художника. Відмітимо, що на минулому тижні ще дві картини майстра продали на  Sotheby’s та Christie’s.

Ukraine Art News рекомендує:

ЗНАМЕНИТУ ІЛЮСТРАЦІЮ ДО КОМІКСУ ПРО "АСТЕРІКСА ТА ОБЕЛІКСА" ПУСТИЛИ З МОЛОТКА ПАРИЗЬКОГО АУКЦІОНУ

СЮРПРИЗ ДЛЯ ЛЮБИТЕЛІВ МУЗИКИ: SOTHEBY'S ВЛАШТОВУЄ ТОРГИ ПІД НАЗВОЮ "ЗНАКИ МУЗИКИ"

 

 

 

 

 

 

 

18.10.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *