Відомі музеї світу стають ближче

Зараз такий час, що людям часто не вистачає вільногочасу і тому, мало хто зможе виділити якусь годинку для власного ж розвитку, і відвідати чи то виставну, чи то музей. Якщо Ви саме з тих людей, то платформа пропонує ознайомитись із 5 музеями, які можна відвідати в онлайн режимі.

1.Метрополітен-музей (Нью-Йорк, США)

Метрополітен і його робітники активно працюють, аби мистецтво і знання були доступні всім допитливим людям планети. Тож, вони виклали у відкритий доступ більше 500 книг, присвячених мистецтву.Окрім книг, на сайті Метрополітену можна вивчити більше 400 тисяч оцифрованих експонатів.

2.Музей мистецтв LACMA (Лос- Анджелес, США)

 

LACMA зібрав у своїх стінах велику кількість колекцій - тут можна познайомитися як з давнім мистецтвом, так і з сучасним. У відкритому доступі знаходяться 20 тисяч зображень, включаючи історичні костюми, знімки кераміки, класичний і авангардний живопис.

3.Музей Гетти ( Лос-Анджелес, США)

Він є наймасштабнішим художнім музеєм Каліфорнії.На своєму сайті музей опубликував більше 250 книжок про мистецтво

4. Державний музей мистецтв Данії (Копенгаген. Данія)

На офіційному сайті галерея представила понад 25 тисяч творів мистецтва, і деякі з них можна використовувати навіть в комерційних цілях.Можливо помилуватися і завантажити з високою якістю полотна Лукаса Кранаха старшого, Пітера Брейгеля, Рубенса, Ель Греко та інших європейського мистецтва.

5. Музей Прадо ( Мадрид, Испания)

11 тисяч із 30 представлених творів мистецтва тепер можна побачити на офіційному сайті музею і, аби побачити полотна Босха, Веласкеса, Гойї та інших, не менш талановитих художників, не обов'язково їхати до Іспанії.

25.04.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *