Вчені назвали найвразливішого супергероя

Бетмена визнано найвразливішим супергероєм коміксів і фільмів. Про це говорять підсумки п'ятирічного дослідження студентів британського університету Лестера, які опубліковані на сайті навчального закладу.

Дослідники не виявили у Бетмена надприродних здібностей, властивих більшості супергероїв, а також визначили, що використовувані ним засоби пересування небезпечні.

Найкраще поєднання здібностей і найвдаліша екіпірування — у Супермена. По бойовим якостям до нього наближаються Росомаха, Тор і Містик з їх здатністю до регенерації і акумулювання енергії. Самим руйнівним персонажем визнаний Чорний Грім, який може знищувати цілі планети.

У період з 2009 по 2015 рік у виданнях університету Лестера — «Журналі спеціальних досліджень з фізики» і «Журналі міждисциплінарних досліджень» — друкувалися статті, що відображають різні аспекти наукового аналізу здібностей супергероїв. Зокрема, студенти спробували підвести наукову основу під історії про пригоди персонажів коміксів.

Супермен і Бетмен — герої коміксів американського видавництва DC Comics. З'явилися майже одночасно: Супермен — в 1938 році, Бетмен — 1939-м. Вперше історію Бетмена екранізували в 1943 році, Супермена — у 1948-м.

15.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *