Валуєв буде вести програму «На добраніч, малюки»

Російський політик Валерій Федотов розкритикував новину про те, що колишній боксер Микола Валуєв буде вести програму «На добраніч, малюки».

«Валуєв в „На добраніч, малюки“, танки на „Нашесті“. Держава культивує серед юних культ сили. А потрібно — розуму», — написав він у своєму твіттері.

Рядові користувачі соцмережі так само дещо збентежені даною звісткою і активно жартують на цю тему. Стрічки наповнені коментарями в дусі: «Валуєв став ведучим передачі. Все. На добраніч», «Тепер в кінці передачі „на добраніч, малюки“ замість мультика будуть показувати найкращі бої Миколи Валуєва», «Дійде до того, що Валуєвим батьки будуть лякати дітей, які не лягають спати», «Екс-боксер Валуєв збирається покласти російських дітей».

Про запрошення в програму сам спортсмен повідомив у своєму Instagram. При цьому в програмі продовжать працювати й інші провідні — Анна Міхалкова і Оксана Федорова. Як очікується, в телеефірі боксер з'явиться вже в серпні 2016 року. Багато підписників блогу боксера вітають його участь у дитячій передачі, а деякі висловлюють незадоволення, вважаючи, що діти злякаються присутності Валуєва в кадрі.

15.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *