Унікальну електрогітару покійного Прінса виставили на аукціон

Ексклюзивної форми електрогітара знаменитого співака Прінса, який раптово помер у квітні, виставлена на аукціон, який відбудеться 24 червня в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія).

Як повідомив аукціонний дім Heritage Auctions, стартова ціна на музичний інструмент яскраво-золотистого кольору встановлена в $30 тисяч. За його відомостями, ця гітара є однією з семи, виготовлених для Прінса на замовлення у 1980-1990 роках. На ній співак виконував, зокрема, такі хіти, як "Cream" і "Gett Off". Музичний інструмент виконаний у формі ефеса шпаги і знаходиться у відносно гарному стані. "Гриф неодноразово ремонтувався, а в усьому іншому стан гітари відмінний", - пояснили в Heritage Auctions.

Раритет продається з набором медіаторів і чорним футляром, виготовленим також на замовлення. Лот легко відрізнити за чорну мітку "Property of PRN MUSIC CORP.. PM" та реєстраційним номером 16644. Ще один зразок зберігається в національному Музеї американської історії у Вашингтоні.

Виконавця було виявлено у непритомному стані 21 квітня в ліфті одного з будинків у своїй резиденції в передмісті Міннеаполіса (штат Міннесота). Прінс не залишив заповіту, розмір спадщини поки не визначений.

16.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *