Українців штату Вашингтон запросили на святкування Дня Вишиванки

Українську громаду штату Вашингтон (США) запросили на святкування Дня вишиванки, яке відбудеться 16 травня о 18:30 навпроти бібліотеки Суззалло в Університеті Вашингтону у місті Сіетл.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Асоціація українців штату Вашингтон (Ukrainian Association of Washington State).

«Нумо розфарбовувати Сіетл та весь світ нашим вільним духом та відзначити нашу спадщину нашою фольклорною музикою та танцями!», – закликали організатори.

Майбутніх гостей свята просять вбратися у вишиванки та взяти з собою українські прапори.

«Вдягайтеся в свої кращі строї та вишиванки та нехай майорять українські прапори високо! Не маєте вишиванки? Не проблема! Приходьте у вбранні українського стилю та принесіть прапор, щоб приєднатися до святкування! Запрошуємо всіх!», – ідеться в анонсі.

Подія організована Асоціацією українців штату Вашингтон та Об’єднаним товариством українських студентів при Університеті Вашингтона.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) проведе віртуальну хвилю до Дня вишиванки – 2024. Ініціатива триватиме 16-17 травня у соцмережах Фейсбук, Інстаграм, Тік-Ток, а також на сайті СКУ. 

09.05.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *