Україна встановила світовий рекорд "краси". Фоторепортаж

В акції взяли участь 176 майстрів-бровістов і стільки ж добровольців-моделей.

Новий рекорд України з масового фарбування брів був встановлений на столичній Поштовій площі. Професійні майстри-бровісти одночасно пофарбували брови 176 дівчатам і юнакам. Для фіксації результату приїхали представники Національного реєстру рекордів. В результаті було встановлено рекорд України "Наймасовіший фарбування брів на одній локації".

Кожен бровіст заплатив 580 гривень за участь в акції. Натомість організатори надали кожному по одному пакетику гель-фарби кожного кольору, окислювач, олівець для брів і точило. Моделям досить було просто бути в гарному настрої, яке дуже придалося під палючим сонцем в 30-градусну спеку. Сам процес фарбування брів досить трудомісткий, він включає в себе моделювання, фарбування, сушіння та корекцію. Тривалість процесу в середньому займала близько години.

"Ми популяризуємо професію бровіст, хочемо, щоб вона була в державному реєстрі професій, щоб люди могли отримувати диплом державного зразка", - розповіла Анна Кравченко, президент "Міжнародної асоціації бровістов".

13.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *