У Стокгольмі проведуть третій Український культурний фестиваль

Громадська організація «Українська жіноча організація у Швеції» запросила охочих на III Український культурний фестиваль, який відбудеться 17 серпня в одному із затишних садів міста Стокгольм – Vintervikens Trädgård.

Як передає Укрінформ, про це Українська жіноча організація у Швеції (Ukrainska Kvinnoföreningen i Sverigе) повідомила на своїй фейсбук-сторінці.

Програма фестивалю передбачає проведення ярмарку, на якому буде можливість придбати картини, прикраси, вироби ручної роботи, вишиванки та одяг, сумки, шопери, віночки та багато іншого від українських митців.

На сцені виступлять українські групи, артисти, діти. Звучатиме народна та сучасна українська музика

Також відбудуться майстер-класи. Для дітей: виготовлення янголів, розмальовування сердечок, рукоділля та малювання. Для дорослих: АРТ терапія і практикування йоги. Танцювальний майстер-клас: українські народні танці та танцювальний флешмоб.

Крім того, буде облаштований ігровий дитячий майданчик, аквагрим та дитяче «тату» хною, а також фотозона.

Буде проведено святкову лотерею. Призовий фонд складатиметься з добровільних пожертв учасників ярмарку.

Вхід безплатний, проте охочі зможуть залишити донат для Української жіночої організації у Швеції, яка допомагає ЗСУ. Благодійні внески підуть на закупівлю дронів: для аеророзвідки, 130 Батальйон територіальної оборони та до Міжнародного штабу допомоги українцям (МШДУ), проєкт «1000 дронів для України».

Детальніша інформація доступна за посиланням.

Нагадаємо, у нідерландському Амстердамі відбувся фестиваль української культури Ukrainian Lucht Festival.

23.07.2024


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *