У Музеї Голокосту заборонено грати в популярну гру

Адміністрація Меморіального музею Голокосту в Вашингтоні попросила відвідувачів не грати на його території в нову популярну гру Pokemon Go на смартфонах. Як сказав Тһе Washington Post директор музею з комунікацій Ендрю Холлингер, грати в цю гру в приміщеннях музею, створеного в пам'ять жертв нацизму, недоречно. «Ми намагаємося з'ясувати, чи можна виключити музей з карти гри», - додав він.

З таким же закликом до відвідувачів звернулася адміністрація Арлінгтонського кладовища.

Pokemon Go - онлайн-гра Nintendo для смартфонів з геолокацією і доповненою реальністю, вона з минулого четверга доступна в США, Австралії та Новій Зеландії. Гравцям пропонується виконати завдання по карті прилеглої місцевості: наприклад, перевести покемона через дорогу, для чого користувачу потрібно перетнути реально існуючий пішохідний перехід зі смартфоном в руках, пояснює ВВС.

ЗМІ почали повідомляти про невдоволення грою і в Європі, де вона ще офіційно не доступна. В Амстердамі адміністрація лікарні Akademische Medizinische Zentrum закликала відвідувачів не заходити в закриті для сторонніх приміщення в пошуках «покемонів, які сховалися». Кількох захопилися користувачів знайшли, наприклад, у підвальному приміщенні, що використовується для дезінфекції одягу.

14.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *