У мережі вимагають заборонити діяльність скандального Юрія Лози

На платформі Change.org з'явилася петиція із закликом заборонити музиканту Юрію Лозі будь-яку творчу та концертну діяльність. Автор звернення зазначив, що співак останнім часом дозволяє собі недалекі і нерозумні висловлювання, що порочать честь і гідність людей з світовим ім'ям і репутацією.

«Ця "особистість" посміла заперечити досягнення першого космонавта землі Юрія Гагаріна, заявивши, що він нічого не робив, а просто лежав. Це ображає не тільки патріотичні почуття громадян Росії, але і всіх людей, які так чи інакше мають відношення до космонавтики!» — сказано в петиції.

Лоза зронив фразу про Гагаріна в інтерв'ю телеканалу «Зірка» в четвер, 2 червня. Висловлювання викликало хвилю критики в соціальних мережах та ЗМІ. Космонавт Олексій Леонов назвав музиканта засранцем.

За останні кілька місяців Лоза також зробив безліч неоднозначних заяв про популярних західних музикантів. Так, він сказав, що The Rolling Stones « жодного разу за все не не налаштували гітару», а лідер групи Мік Джаггер «ні в одну ноту не потрапив». Репліки Лози викликали бурхливу дискусію в мережі, яка тривала кілька тижнів.

Пік популярності творчості Лози припав на кінець 1980-х і початок 1990-х. Широкій публіці він відомий перш за все завдяки своєму хіту «Пліт».

03.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *