У Львові заборонили концерти артистів, які виступали в Росії і Криму

Львівська обласна рада підтримала заборону на проведення в регіоні концертів артистів, які виступали або брали участь у телепередачах на території Росії, повідомляє прес-служба партії "УКРОП".

В оприлюдненому прес-службою партії повідомленні говориться, що за таке рішення під час сесії 7 червня, проголосували 58 депутатів облради. Ініціатором розгляду цього питання став депутат з фракції "УКРОП" Петро Жукровський. Заборону підтримали без обговорення.

"Заборонити проведення у Львівській області концертно-розважальних заходів представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, які брали участь у концертах, теле та радіопередачах, інших розважальних заходах на території РФ, в анексованому Криму та окупованих районах Донецької та Луганської областей під час фактичної російсько-української війни", - йдеться в тексті рішення Львівської облради.

Разом з тим, на засіданні не був схвалений список таких виконавців, а було прийнято рішення, що список заборонених артистів визначить спеціальна тимчасова робоча група.

08.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *