У Львівській області з'явилася перша урбан-бібліотека

У Трускавці 19 січня відкрили першу в Львівській області урбан-бібліотеку. Як повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації, на втілення цього проекту витратили близько 1 млн грн.

«Традиційну бібліотеку пострадянського зразка у місті перетворили на сучасну «урбаністичну». Завдяки цьому громада міста отримала простір для реалізації цікавих соціально-корисних заходів. Також тут можна організовувати круглі столи, конференції, семінари, майстер-класи, а також значно зекономити бюджетні кошти на комунальних послугах», – повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Після відновлення бібліотека на вул. Бориславській, 36 може обслуговувати близько 2000 відвідувачів. У приміщенні замінили вікна та двері, відновили стіни, замінили електромережі та електроопалення, створили майданчик для літньої тераси та придбали нові меблі та техніку. Окрім того в урбан-бібліотеці облаштували пандус та закупили нові книжки.

Загалом на проект оновлення старої бібліотеки витратили 980 тис. грн з Держфонду регіонального розвитку та ще 110 тис. грн з міського бюджету Трускавця.


21.01.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *