У Лондоні відкриється виставка про історію нижньої білизни

У знаменитому британському Музеї Вікторії і Альберта відкриється виставка «Undressed», присвячена історії і еволюції нижньої білизни, повідомляє Vogue.

В експозицію увійшли як раритетні, так і сучасні моделі. Всі експонати розташовані в хронологічному та тематичному порядку, показуючи, як змінилося уявлення людей про ідеальне тіло, причому в зворотному порядку, від більш складних моделей до більш простих.

«Іноді важко визначити, з якої епохи той чи інший виріб. Деякі речі, які можна побачити зараз на сучасних моделях спочатку були створені в 1888 році. А вироби від Стеллі Маккартні несуть відголосок XIX століття», - пише видання.

Окрема секція присвячена коригуючій білизні, яка покликана поліпшити або замаскувати недоліки фігури, зокрема різні корсети.

Виставка охоплює кілька епох: від речей, що належать матері королеви Вікторії, герцогині Кент, на початку XIX століття, до елітних моделей з колекцій провідних брендів. Всього в експозиції увійшло понад 200 предметів нижньої білизни для чоловіків і жінок.

21.04.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *