У КИЄВІ З’ЯВИВСЯ МУРАЛ, ПРИСВЯЧЕНИЙ УКРАЇНСЬКИМ ВОЛОНТЕРАМ

У центрі Києва, на Подолі, з’явився новий мурал, присвячений українським волонтерам. Артпроєкт на вул. Ярославській, 31 в рамках молодіжної ініціативи #ВліпиЗаСебе реалізувала організація GoGlobal у співпраці з комунікаційною агенцією ETER.

Зазначається, що мурал є своєрідною подякою всім волонтерам та активістам, які своєю щоденною працею допомагають наближати перемогу.

«Кожен активіст — важливий. Будь-який донат — важливий. Маленькі дії створюють основу великої підтримки, а ми всі таким чином рухаємось до однієї цілі», — зазначила директорка освітньої фундації GoGlobal Тетяна Коврига.

Мурал являє собою малюнок пари, що застигла в обіймах один одного. Їхні тіла вкривають обійми ще безлічі рук. Ці руки символізують всі благодійні фонди та громадські організації, які з початку повномасштабного вторгнення «обіймають» передову, докладаючи максимум зусиль для допомоги військовим, біженцям, дітям, жінкам і тваринам.

В основі ескізу муралу «Підтримка» - робота відомого канадського художника та ілюстратора Еріка Пауза, що має дуже символічну назву «Без тебе не існує мене»: так само без взаємодопомоги та підтримки фронту та тилу не існувало б країни.

09.06.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *