Сцени "хаосу" в мініатюрних роботах Лорі Нікс і Кетлін Гербер

Лорі Нікс і Кетлін Гербер разом створюють мініатюри, що показують сцени хаосу. З 2005 по 2015 рік дует створив серію під назвою «Місто», в якій представлені постапокаліптичні інтер'єри покинутих скрипкових магазинів, торгових центрів і музеїв природної історії. «Імперія» - це нова серія мініатюрних сцен, яка служить продовженням попередньої і показує той же уявне майбутнє з зовнішньої точки зору.

Нові сцени Нікс і Гербер це місцевості недавно позбавлені цивілізації. Ліси і мости руйнуються, коли рослини починають просочуватися крізь цементні тріщини, тонкі натяки, що природа почала відновлювати свою владу.

миниатюра2миниатюра1

«Імперія» представляє собою світ, перетворений невизначеністю клімату і змінним громадським порядком, коли він натикається на новий вид перешкод », - пояснює творчий дует. «Ці місця дуже красиві, але також тривожні в своїй тиші. Давним-давно людина увійшла в пейзаж і підпорядкував природу своїм бажанням.

 

 

миниатюра3миниатюра4

Колись величні, що символізують силу і процвітання, ці ландшафти тепер здаються скривдженими і розкладаються, і неясно, як вони будуть існувати далі ».

19.02.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *