"Справжній детектив" продовжать попри чутки про закриття

Метью Макконахі, володар премії "Оскар" та актор, що виконав одну з головних ролей в першому сезоні серіалу "Справжній детектив" (True Detective) повідомив деталі продовження шоу, повідомляє "Лента.ру" з посиланням на "Шоу Річа Айзена".

За словами актора, продовження проекту та свою участь в ньому він обговорював з режисером та творцем проекту Ніком Піццолатто.

"Я обговорював це з Ніком. Повинен бути відповідний контекст для цього. Як в перший раз, коли я читав сценарій серіалу і вже через 20 хвилин я зрозумів, що зобов'язаний бути в цьому проекті", - сказав Макконахі.

Також Метью сказав, що дуже сумує за роллю Растіна Коула та за тим часом, коли він ввечері в суботу дивився серіал зі своєю участю.

"Я був щасливою людиною, коли ми знімали це шоу, тому що ці шість місяців я був як би на своєму особистому острові", - поділився Макконахі.

Перший сезон "Справжнього детектива" вийшов на телеканалі "HBO" в 2014 році з Макконахі та Вуді Харельсоном в головних ролях. Наступний з'явився вже в 2015 з повністю іншим складом акторів та сюжетом не пов'язаним з тим, що оповідалось в першому. Головні ролі зіграли Коллін Фаррел, Рейчел Макадамс та Вінс Вон.

Ходили чутки про закриття проекту через провальність другого сезону серіалу.

23.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *