Представникам Євробачення 2017 є чим здивувати глядачів

Євробачення-2017 почнеться за лічені дні. Сцена збудована, Київ облагороджений, репетиції проводять щодня. Редакція сайту "24" вирішила також підготуватися і розповісти вам про 7 найоригінальніших учасників 62-го пісенного конкурсу.

Всього на Євробачення-2017 до Києва уже 7 травня прибудуть учасники з 42 країн. А тепер про найцікавіших.

Наших сусідів представить Naviband. Це дует: Артем Лук'яненко і Ксенія Жук. Вони познайомилися 14 лютого! Тепер щороку в цей день вони влаштовують концерт у Мінську. Обоє мають музичне минуле до того, як стали гуртом.

Представники Білорусі на Євробаченні 2017 – Naviband

Гурт активно пропагує білоруську мову. У Києві під час фіналу Євробачення вони планують також виступати з піснею рідною мовою. Так вони хочуть розповісти Європі про культуру свого народу. Зауважимо, у національному відборі Артем та Ксенія брали участь аж тричі! Рівно стільки ж альбомів у їхньому доробку.

На Євробаченні 2017 у Києві Naviband виступить із піснею "Гісторыя майго жыцця"

Читайте також: Ведучі Євробачення-2017: хто вони такі

Велика Британія

А от Велику Британію у столиці України представить 25-річна зірка серіалу "Чисто англійське вбивство" Люсі Джонс. Також дівчина дійшла до фіналу "Х-фактор". А ще її знають з ролей у мюзиклах.

На Євробаченні 2017 від Великобританії виступить зірка серіалу

Люсі відома не лише як акторка, британці поважають її музичний талант. Вона виконувала національний гімн Вельсу на спортивних змаганнях на стадіоні "Мілленіум" в Кардіфі. Співала Джонс і "Боже, бережи королеву" на всесвітньо відомому "Вемблі". Пісню, з якою виступить співачка, вона написала спеціально для конкурсу у співавторстві з переможницею Євробачення-2013 Емілі де Форест.

Британка на Євробаченні виконає пісню "Never Give up on You"

Сан-Марино

Прекрасну крихітну країну Сан-Марино представить Валентіна Монетта і Джиммі Вілсон.

Цей дует ми віднесли до найцікавіших через жіночу складову. Валентіна Монетта вже вчетверте представляє Сан-Марино на Євробаченні! Вперше джазова співачка спробувала потрапити на конкурс у 2008, однак тоді журі її не обрало… Але Валентіна не покидала надій і таки потрапила Євробачення у 2012, 2013 і 2014 роках.

На Євробаченні Валентіна виступить уже вчетверте!

Її партнером по сцені цього року буде Джиммі Вілсон, який зараз живе у Німеччині, а народився взагалі у Штатах. Він відомий завдяки мюзиклам. Зокрема, зіграв Обаму у мюзиклі "Hope".

Представники Сан-Марино на Євробаченні запалять танцювальним треком

Нідерланди

Нідерланди представить гурт OG3NE, до складу якого входить 3 рідні сестри! Дві з них близнючки – 21-річні Емі і Шеллі – та одна, на рік старша, Ліза. Попри юний вік, Євробачення у їхньому житті вже було. Щоправда, дитяче. У дорослому віці популярність вони здобули, потрапивши на місцеве шоу "Голос". Зараз у них є 3 студійні альбоми.

На сцені Євробачення 2017 від Голландії виступлять три рідні сестри

Весь виступ дівчат крутиться навколо сім’ї. Навіть назва гурту – це група крові їхньої мами О і гени, які пов’язують дівчат. Пісню, з якою виступлять сестри, їхній тато написав для мами. Зауважимо, декілька років мама дівчат серйозно хворіла…

"Lights And Shadows" – пісня, яка дає натхнення пережити хворобу

Читайте також: Без Євробачення: хто і чому відмовлявся від участі в конкурсі

Швейцарія

Від Швейцарії у Київ приїде інтернаціональне тріо Timebelle. До його складу входять вокалістка Міруна Манеску, мульти-інструменталіст Емануель Даніель Андрієску та ударник Самуель Форстер.

На Євробаченні 2017 Швейцарію представить інтернаціональне тріо

Це вже друга спроба Timebelle потрапити на Євробачення. У 2015 вони зайняли друге місце у нацвідборі. Раніше, до слова, гурт існував у ширшому складі.

Пісня для Євробачення 2017 від швейцарців Timebelle називається "Apollo"

Болгарія

А от учаснику від Болгарії Крістіану Костову всього 17 років! Але у музиці він не профан, його музична кар’єра розпочався у 6 років.

Наймолодший учасник Євробачення 2017 – болгарин Крістіан Костов

Два його сингли очолювали національний радіочарт. А ще він практично дійшов до фіналу болгарського конкурсу "Х-фактор". Болгари відомі своїм приязним ставленням до Росії… Костов – не виключення. У 2014 він потрапив на російський конкурс "Голос.Дети" у команду Діми Білана…

На Євробаченні 2017 представник Болгарії зачарує ліричною піснею "Beautiful Mess"

Україна

Ну і, звісно, представники України – гурт O.Torvald на чолі з їхнім вокалістом Женею Галачем. Групі вже 12 років. За цей час хлопці встигли немало! За їхніми плечима – GBOB, "Червона Рута", "Перлини Сезону", "Таврійські ігри". Вони встигли розділити сцену з Linkin Park, Garbage, Evanescence та The Rasmus. А ще записати 5 альбомів.

Група O.Torvald – єдиний рок-гурт на Євробаченні 2017

Їхня унікальність на Євробаченні-2017 – це те, що представники від України єдині виконають рок-пісню!

Пісня на Євробачення 2017 представника від України O.Torvald – "Time"

28.04.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *