Організатори «Євробачення 2016» подарували Україні Кубань

На «Євробаченні 2016» скандали слідують один за іншим. Не встиг народ схаменутися після історії із забороною демонстрації недержавних прапорів, як організатори видали черговий ляп.

Шведські телевізійники підготували офіційний анонс виступів всіх учасників конкурсу «Євробачення 2016», на який наклали в кольорах національного прапора силует карти тієї країни, яку представляє конкурсант. На відео анонсі співачки Джамали Україні на карті примальовували російську Кубань, яка знаходиться біля Азовського моря.

Варто зазначити, що територію окупованого Росією Криму на карті також позначили як частину України.

Крім того, українцям милостиво «відщебнули» ще немаленькі фрагменти Бєлгородської, Курської та Воронезької областей, а в якості бонусу додали місцевості Берестейщини та Лемківщини (обидва нині входять до складу Республіки Білорусь і Республіки Польща).

Україну на «Євробаченні-2016» представить співачка Джамала, яка виступить з піснею «1944», що розповідає про тяжку долю кримськотатарського народу. Цією композицією Джамала хоче привернути увагу світової громадськості до проблеми окупації Криму.

04.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *