НВО замовив пілотний епізод приквела "Ігри престолів"

Події серіалу будуть відбуватися "за тисячі років до" подій оригінального серіалу.

Телеканал НВО замовив пілотний епізод серіалу, який стане приквелом "Ігри престолів". Як повідомляє Deadline, сюжет нового шоу створять британська сценаристка Джейн Голдман і автор серії романів "Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін. При цьому, Голдман буде шоураннер нового серіалу і напише сценарій шоу.

Відзначається, що дія серіалу відбуватиметься "за тисячі років до подій, показаних в" Грі престолів "" і "розповість про перехід світу з золотого століття героїв до своїх самим темних часів. І тільки одне можна сказати напевно: від жахливих секретів історії Вестерос до справжнього походження білих ходоків, від загадок сходу до легенд Старков ... насправді не та історія, яку ми думаємо, що знаємо ".

Як підкреслює видання, шоураннер "Ігри престолів" Девід Бениофф і Ден Вайс Ніяк не будуть задіяні в новому шоу. Інформації про дату виходу серіалу поки немає, але, за даними видання, НВО намір випустити його в 2020 році.

Відзначається також, що даний приквел був одним з п'яти спін-оффов, для яких НВО найняв сценаристів, які співпрацювали з Мартіном. Надалі "зелене світло" можуть отримати також і інші серіали.

Раніше повідомлялося, що фінал сьомого сезону "Ігри престолів" встановив новий рекорд за кількістю переглядів. Пряму трансляцію серії на каналі НВО подивилися 12,1 мільйона чоловік, якщо ж брати до уваги глядачів стрімінгових сервісів, число глядачів, які подивилися епізод, досягає 16,5 мільйона. Хакери виклали в мережу сценарій четвертого епізоду сьомого сезону "Ігри престолів" і сам епізод.

Вихід восьмого сезону шоу очікується в 2019 році.

11.06.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *