Названі найбагатші зірки за версією Forbes: Топ-10

Американський Forbes склав новий рейтинг найбільш високооплачуваних знаменитостей. 

У 2016 році в списку є серйозні зміни. Всього в рейтингу 100 імен, але деякі знаменитості не дотягли навіть до сотні найвпливовіших.

Немає в списку Леонардо ДіКапріо, Леді Гага, Джастіна Тімберлейка, Бредлі Купера і Скарлетт Йоханссон. Вони не змогли подолати поріг для попадання в список, який в 2016 році склав $ 30,5 млн.

Перше місце в списку Forbes зайняла американська співачка Тейлор Свіфт. Журнал оцінив її дохід в $ 170 млн, що майже в три рази більше, ніж в минулому році.

На другій позиції рейтингу - група One Direction з 110 млн доларів. Знаменитий бойз-бенд заробив в 2015 році на концертах. Гонорари випускників британської «Фабрики зірок» вдвічі вище, ніж гонорари The Rolling Stones.

На третьому рядку - Джеймс Паттерсон і його зароблені письменницькою працею $ 95 млн. За останній рік Паттерсон з співавторами написав 16 книг, а всього продав понад 30 млн своїх романів. Паттерсон пише кримінальні трилери.

Четверта позиція в списку Forbes у доктора «Філа» Макгроу. Його дохід за минулий рік 88 млн доларів. Заробив він їх, написавши популярну книгу про дієти і випустивши мобільний додаток з пошуку психолога.

П'ятий в рейтингу представлення не потребує. Це Кріштіану Роналду з доходом в $ 88 млн. Роналду заробляє в футбольному клубі, робить гроші на рекламних контрактах і залишається найпопулярнішим в світі спортсменом.

12.07.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *