На допомогу беззахисним: Джеймі Мітчал створює дивовижні портрети тварин

Хороший художник графік Джеймі Мітчал (Jamie Mitchell), який спеціалізується на малюванні тварин. Його портрети ведмедів, мавп, птахів та інших тварин стали відомими і публікуються в багатьох виданнях. Деяких з своїх моделей він спеціально одягає в людський одяг, що б схожість між нами і ними було якомога більшою.

Що хотів сказати цим художник? Багато сучасних художників і фотографів присвячують всю свою творчість саме братам нашим меншим. Тварини все більше і більше піддаються гнобленню з боку людства. Диких місць, де вони могли б жити і відчувати себе вільно від впливу цивілізації, стає все менше. На всій карті нашої величезної землі практично не залишилося незайманих людьми місць, що вже й говорити про згубні впливи людського виробництва на беззахисне життя звичайних тварин, у яких немає ні протигазів, ні ліків, ні лікарів, які б змогли їм допомогти.

тварини1

тварини2

Jamie Mitchell хворіє серцем і душею за все різноманіття тваринного світу, яке з кожним роком стає все менше. Свою посильну допомогу він вирішив висловити через мистецтво. Люди, на його думку, які подивляться ці ілюстрації і малюнки, на хвилину задумаються над тим, що крім них, на цій же планеті живуть чудові істоти, про яких треба дбати, яким потрібно допомагати будь-якими наявними способами. З миру по нитці ...

тварини5тварини4

13.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *