"Модуль Тимчасовості" починає працювати у Дніпрі

З 1 червня у Дніпрі почав працювати "Модуль Тимчасовості". За допомогою проєкту організатори хочуть продемонструвати, що в Україні навіть під час війни можливі масштабні культурні проєкти, а також зібрати кошти на відновлення культурних інституцій, які постраждали внаслідок російської агресії.

У Дніпрі відкрився "Модуль тимчасовості". Скрнішот зі сторінки в Instagram

Раніше МОТ розташовувався у Києві. Тепер і у Дніпрі можна буде побачити виставку робіт 28 українських та світових художників, а також серію кінопоказів, лекцій та спеціальних подій.

Серед українців:

З міжнародних митців — французькі художники JR та Zevs, стрітарт-художник Vhils, американський скульптор Марк Дженкінс, південнокорейська артистка KIMSOOJA, індійський авангардист Субодх Гупта та лос-анджелеський художник Клеон Петерсон.

З повним списком учасників можна ознайомитися на сайті простору.

Після завершення проєкту команда планує організувати благодійний аукціон, де виставлять частину робіт, представлених в експозиції простору. Ці кошти, а також усі з продажу квитків організатори передадуть на відбудову українських артінституцій, пам’яток і музеїв.

Проєкт працюватиме в Дніпрі до 25 червня. Детальний розклад можна знайти на сторінці проєкту в Instagram.

Що таке МОТ?

"Модуль Тимчасовості" — новий тимчасовий культурний простір від команди don’t Take Fake, побудований з 27 контейнерів-модулів.

У команді зазначають, що МОТ — "це спроба зафіксувати плинність життя та часу в мистецтві, а також показати його невизначеність і водночас підтримати бажання в усіх, хто залишається в Україні, продовжувати жити, створювати та виборювати".

До цього проєкт працював на Контрактовій площі у Києві і зібрав близько 30 тисяч відвідувачів.

 

 
06.06.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *