Макаревич заступився за українську провідницю, яку звинувачують у торгівлі алкоголем

Лідер російської групи «Машина часу» Андрій Макаревич заступився за українську провідницю, яку керівництво запідозрило в торгівлі горілкою після поста артиста в Facebook. У четвер, 9 червня, співак залишив у соціальній мережі, новий коментар, який роз'яснює ситуацію.

«Я тут дізнався, що завдяки популярності посту у провідниці великі неприємності — нібито продала мені горілку нелегально, можуть позбавити роботи... Ей, товариші начальники! Ви десь прочитали, що вона продала мені горілку? Вийшов на станції і купив! Залиште її в спокої! Кращих людей втратите!» — написав Макаревич.

2 червня артист поділився у Facebook враженнями від поїздки в місто Дніпро, описавши смачний обід, приготований йому провідницею. Згадувалася і «пляшка горілки».

Як повідомляє «Комсомольська правда», після цього запису керівництво «Укрзалізниці» викликало провідницю на селекторну нараду. Замітка Макаревича була витлумачена як повідомлення про те, що 25-річна Марина торгує алкогольною продукцією в поїзді, а це заборонено.

10.06.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *