Кравцов проілюструє Кримінальний кодекс України

Художник Нікіта Кравцов презентує авторські ілюстрації до Кримінального кодексу України на Книжковому Арсеналі. Вони увійдуть до книги від видавництва «Основи».

3 малюнки художника синьою та червоною кульковими ручками відображають його ставлення до окремих положень карного законодавства. «Насправді знати свої права і їх обмеження може й повинен кожен, хай навіть якщо до читання законів його привабить незвичайний дизайн подарованої кимось книжки», – розповідає автор проекту Анна Копилова.

Нікіта Кравцов (1988 р. н.) – український художник. Народився в м. Ялта. Закінчив НАОМА (2010) та продовжив навчання в аспірантурі. Учасник Art Kyiv Contemporary, бієнале сучасного мистецтва ARSENALE, арт-резиденції Бірючий, автор персональних виставок в Україні та за кордоном. Живе та працює в Парижі.

Презентація «Кримінального кодексу України» та виставка ілюстрацій до книги від Нікіти Кравцова розпочнеться 22 квітня о 19:00 на VI Книжковому Арсеналі в Мистецькому Арсеналі (м. Київ; вул. Лаврська, 12).

Нагадаємо, у січні Нікіта Кравцов презентував антивоєнний проект у Києві та Парижі.

21.04.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *