Карикатурні полотна відомого актора "образили" політиків

Всесвітньо відомий актор Джим Керрі вирішив змінити творчу сферу. Відомо, що вже близько 7 років Джим серйозно захопився малюванням і живописом. Його малюнки неодноразово представляли на виставках, де вони знаходили своїх прихильників. Та зовсім нещодавно Джим вирішив створити серію політичних карикатур, в яких висміяв адміністрацію чинного президента США Дональда Трампа.

Таким чином комік спровокував онлайн-війну, опублікувавши в Twitter карикатуру на прес-секретаря Білого дому Сару Хакабі Сандерс. Керрі зобразив Сандерс з особою, що спалахнув від гніву, люто піднятими бровами, і підписав малюнок: «Це портрет так званого християнина, єдиною метою якого є брехня для нечестивих. Дивовижно!»



Деякі користувачі назвали портрет Керрі сексистським і нападником її релігію. «Жалюгідний забіяка, сексист, ненависник, фанатик і «Церква в»... якою була б лицемірна голлівудська реакція, якби він назвав когось «так званим мусульманином» або «так званим євреєм?»- гнівно відреагував у своєму Twitter колишній губернатор штату Арканзас і батько Сари Майк Хакабі.



«Те, що на нього нападають за таке - це смішно», - виступила на захист творчості Керрі комік Кеті Гріффін. Та автор не засмутився й у свою чергу опублікував нову карикатуру, яка зображує Трампа в образі злої відьми, а також політиків Пола Райана і Марко Рубіо, яких назвав «летючими мавпочками Путіна».

21.03.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *