Хто став прототипом героїні мультфільму "Аліса в країні чудес"

Це сьогодні мультфільми робляться легко і просто, за допомогою анімаційних прийомів. А давним-давно, на зорі мультиплікаційного мистецтва, художникам доводилося не просто. Можливостей було мало, завдання стояли майже нездійсненні. Часу і старанності витрачалося дуже багато. Але і продукт виходив шикарним! Сьогодні ви побачите унікальні малюнки Аліси (“Аліса в країні чудес”) і фотографії актриси, яка стала прототипом для героїні мультика – Кетрін Бомонт(Kathryn Beaumont).

Тільки уявіть обсяг робіт, який робили аніматори, якщо у тиждень у них виходило намалювати 23-24 секунди відео! Як у вас з математикою? Згадайте, скільки в середньому йдуть діснеївські мультики і дізнаєтеся, яку частину становлять ці секунди.

алиса1алиса2

Кетрін Бомонт прийшла працювати до Уолту Діснею ще дитиною. 10-річна дівчинка, під час зйомок, що тільки не робила: виконувала акробатичні трюки, “грала” з дивовижними інструментами. У підсумку художники перемальовували зображення Кетрін на персонажів мультиків. В результаті роботи в студії, дівчина знялася в “Алісі в країні чудес” і “Пітері Пені”. Свої ролі вона озвучила.

алиса3алиса4

В житті Кетрін стала вчителем початкових класів і пропрацювала в школі 30 років. “Роль” Аліси зробила її популярною не тільки в студії, але і за її межами.

23.01.2018


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *