Довіра понад усе: Фран Март фотографує диких тварин Шотландії на відстані витягнутої руки

Побачити диких тварин на відстані витугнутої руки можна на фото Франа Марта, фотографа, який чотири роки тому переїхав в Едінбург з Іспанії і з тих пір подорожує Шотландією, фотографуючи красу цієї північної країни. Головний художній принцип, яким керується Март, - не використовувати опцію "зум", а завжди намагатися налагодити такий контакт з тваринами, щоб вони не боялися підійти ближче.

Март починав, як і багато хто, з портретної фотозйомки, любив робити селфі. Однак, коли переїхав до Шотландії, та захопився оточуючими пейзажами, що "перекваліфікувався" у фотографа дикої природи. Північний спокій, м'які фарби, мінімалізм - ось характерні риси його роботи.

Fran-Mart-3

В подорож Март завжди відправляється в супроводі свого компаньйона - пса Джеймса. Чотирилапий друг полюбляє короткі вилазки приміськими місцевостями Шотландії.

Fran-Mart-5

Для майстра фотографія - це атмосфера вечорів біля вогнища з чашкою кави чи склянкою віскі, коли тебе оточують близькі друзі, з якими ти можеш розділити цію чарівну мить. І справді, його фотокартини відправляють людей у блаженне відчуття єднання з природою. Роздивляючи їх, легко уявити себе  мандрівником, який відчуває свободу, живе в мирі і спокій, на рівних спілкується з тваринами.

Fran-Mart-6

Знімки оленів, коней та баранів зроблені з дуже близької відстані. "З раннього дитинства я відчував особливий контак з тваринами, бачив стільки невинності та щирості в їх очах."

Ukraine Art News рекомендує:

КАК 70-ЛЕТНЯЯ КИТАЯНКА СОЗДАЕТ ИЗЯЩНЫЕ СКУЛЬПТУРЫ ИЗ ДЕРЕВА

ВОЛШЕБСТВО ЛЮБВИ И НЕЖНОСТИ: ХУДОЖНИЦА НОРВИЛЬ ДОВИДОНИТЕ СВОИМИ ИЛЛЮСТРАЦИЯМИ ЗАСТАВЛЯЕТ ПОВЕРИТЬ В СКАЗКУ

ФАНТАСТИЧЕСКИЕ АКВАРЕЛЬНЫЕ ЖИВОТНЫЕ ФИНСКОЙ ХУДОЖНИЦЫ ПОРАЖАЮТ БУЙСТВОМ КРАСОК

 




17.09.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *