Фестиваль "100 фільмів за 100 хвилин" відсвяткує свій ювілей

Цьогоріч фестиваль "100 фільмів за 100 хвилин" святкує важливу річницю: "дерев’яне весілля". За п’ять років, впродовж яких гості фестивалю мали нагоду познайомитися з унікальними добірками фільмів у Кінопанорамі, проект розширив не лише свідомість багатьох людей, але й свою бібліотеку крутого однохвилинного кіно, тож організатори заходу вирішили що зараз саме час ними поділитися! Найкраще з півтисячі фільмів: фільми, що припали до серця і які можна дивитись нескінченно! Такий скарб вони тримати в архіві більше не в змозі, тому запрошують на "100 фільмів за 100 хвилин: найкраще"!

З самого початку створення проекту, "100 фільмів за 100 хвилин" — це експеримент, передусім експеримент над самим собою, зазначають організатори й жартома додають: "Гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!"

Тільки 25-го, 26-го та 27-го травня у кінотеатрі Кінопанорама. Початок о 20:00. Програма всі дні однакова.

* * *

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи своїм прикладом вислів «Стислість – сестра таланту!» Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно з лише одним обмеженням — 100 секунд!.

Всі роки існування великий зал «Кінопанорами» не витримував напливу охочих «зазирнути на хвилинку», тому запрошуємо завчасно до Києва або до одного з багатьох міст України, де буде проходити фестиваль.

Якщо у тебе недостатньо часу для ста, десяти чи, навіть, одного фільму на тиждень, місяць або рік, якщо півторагодинна мелодрама на ультрам’яких кріслах розважальних кінотеатрів вже після ввідних титрів переводить тебе до царства Морфея— знай, це подія для тебе!

З самого початку створення проекту – це експеримент, передусім експеримент над самим собою. Гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

 

19.05.2017


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *