Елайджа Вуд розповів про мережу педофілів в Голлівуді

Виконавець головної ролі в трилогії «Володар кілець» актор Елайджа Вуд заявив, що в Голлівуді діють численні педофіли, яких покривають впливові фігури в кінобізнесі. За його словами, вони обманом змушують дітей-акторів вступити з ними в зв'язок — приміром, на світських вечірках. Його цитує The Daily Telegraph.

«Якщо ви невинні і мало знаєте про життя, але хочете досягти успіху, то голлівудські паразити побачать у вас легку здобич», — пояснив Вуд. Актор додав, що жертви ґвалтівників, як правило, мовчать, бо впливовим діячам кіно повірять більше, ніж їм.

Педофілія в Голлівуді, за його словами, ретельно організована.

Вуд зазначив, що сам уникнув такої долі, оскільки мати не пускала його в клуби. «Як зробити з мене хорошу людину, хвилювало її набагато більше, ніж моя кар'єра», — уточнив актор.

Насильство над дітьми в кінобізнесі активно обговорюється останні кілька років. У 2015 році режисер Емі Берг зняла документальний фільм «Секрет Полішинеля», заснований на бесідах з постраждалими від голлівудських педофілів підлітками. У картині згадується Гільдія акторів США. Вже після виходу стрічки представники організації зажадали прибрати назву з титрів, але постановник відмовилася це зробити.

Елайджа Вуд отримав світову славу, зігравши Фродо Беггінса в трилогії «Володар кілець» Пітера Джексона. У числі інших його відомих стрічок — «Місто гріхів», «Зіткнення з безоднею» і «Вічне сяйво чистого розуму».

24.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *