Джамала назвала свого головного конкурента на «Євробаченні-2016»

Співачка Джамала, яка представляє Україну на «Євробаченні-2016», своїм головним суперником на конкурсі вважає себе. Про це в коментарі «Крим. Реалії» вона заявила в Стокгольмі.

«Головним суперником вважаю тільки себе на сцені, тому що у мене дуже емоційна пісня. Вона дуже відрізняється музикою, змістом від всіх, які ми тут зараз почуємо в цьому році», - зазначила Джамала.

За її словами, саме зараз, коли у світі відбуваються теракти, війни, хвороби, коли люди зараз перестали чути один одного, саме зараз потрібні такі повідомлення людству.

«Меседж, який я співаю зі сцени, що ми повинні побудувати майбутнє, де люди живуть у світі, толерантно ставляться один до одного, такий меседж зараз дуже потрібен. Сьогодні світові потрібні послання із закликом жити в любові та мирі», - вважає Джамала.

Вона підкреслила, що налаштована на те, щоб кожного європейця зворушила її пісня.

«Це буде перемога, коли я зрозумію, що я своєю творчістю, своєю музикою, своїм словом доторкнулась до людей. У цьому році конкурс покаже, якщо це конкурс просто шоу, то переможе людина "Х", а якщо конкурс пісні - переможе пісня "1944"», - вважає Джамала.

12.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *