Добропарк створює долину сучасного мистецтва і просить скульпторів відгукнутися

Ландшафтний «Добропарк» під Києвом створює долину сучасного мистецтва та просить відгукнутись українських художників і скульпторів.

Про свою ідею «Добропарк» повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Ми готові придбати декілька арт-інсталяцій, тому оголошуємо пошук робіт в долину сучасного мистецтва, яку наразі плануємо створити», — йдеться у повідомленні.

Пропозиції просять надсилайте у повідомлення.

Тематика довільна, але має бути доречною до ландшафту парку. Надають перевагу об’ємно-просторовим конструкціям зі скла, сталі, фарфору, кераміки.

Мета нової долини — разом із українськими митцями почати подорож у світ культури та мистецтва, щоб подарувати відвідувачам нові емоції та відчуття.

Нет описания.

 

Про Добропарк

Добропарк — приватний дендрологічний парк в Україні, площею 300 га, розташований за 29 км від Києва. Парк вперше був відкритий у 2020 році та є локацією для проведення сімейних свят, виставок, концертів, фестивалів та інших культурно-масових заходів.

У рік відкриття на території парку росло понад 1 млн тюльпанів 70-ти сортів, понад 25 тисяч кущів лаванди, 200 тис. бегоній, 100 тис. петуній та 1 млн. ліатрісу. Також було висаджено 14000 дерев і кущів.

 

Фото: facebook.com/dobropark.ua.

28.05.2023


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *