Disney пригрозила китайцям судом за «другосортну» Білосніжку

Американська компанія Walt Disney Co. заявила про готовність подати до суду на китайську Dalian Wanda Group Co., звинувативши її в незаконному використанні образів Білосніжки і Капітана Америки в новому тематичному парку. Про це повідомляє Boomberg.

«Наші персонажі та історії радували багато поколінь глядачів, а ці представлені в парку нелегальні і другосортні образи обманюють очікування людей», — йдеться в заяві Walt Disney Co.

Парк Wanda City, перший з 15 запланованих тематичних парків компанії Dalian Wanda Group Co., відкрився в суботу 28 травня у міському окрузі Наньчан. За словами глави компанії мільярдера Ванга Жанліна, він має намір потіснити Disney з позиції найбільшого власника розважальних комплексів у світі.

Коментуючи появу в парку людей в костюмах Білосніжки і Капітана Америки, Жанлін сказав, що компанія не несе за них відповідальності, оскільки це власна ініціатива власників торгових павільйонів, розташованих в Wanda City.

У 1937 році Disney випустила повнометражний мультфільм «Білосніжка і сім гномів». Це єдина на сьогоднішній день диснеївська картина, присвячена Білосніжці.

Капітан Америка — супергерой коміксів компанії Marvel. Перший комікс з ним вийшов у 1941 році. Копання Disney виступає дистриб'ютором останніх фільмів з серії про Месників, в яких діє Капітан Америка.

31.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *