Через 18 років лідер «Scooter» розкрив вартість риби з легендарної пісні групи

Лідер німецької групи Scooter Ейч Пі Бакстер розкрив факти, що стоять за її міжнародним хітом 1998 року How Much is the Fish? («Скільки коштує риба?»), повідомляє The Local. Він зробив це на прохання американського телеведучого Джиммі Фэллона, який записав відеозвернення до музикантів з проханням розповісти, скільки ж коштує риба, яка згадується в пісні.

«Ми купили цю рибу для акваріума в нашій студії, але вона виявилася занадто шумною. Нам довелося віддати її в притулок в сільській місцевості, де вона живе досі. Ми досі підтримуємо з нею контакт, листуємося. А що стосується ціни, то вона була 3,80», — сказав Ейч Пі Бакстер у відповідному відео, записаному на Ібіці. Артист не уточнив, у якій валюті він назвав вартість покупки.

Електронна група Scooter утворилася в середині 1990-х років. Популярність прийшла до неї завдяки танцювальній кавер-версії пісні Біллі Айдола Rebel Yell в 1996 році. How Much is the Fish? вийшла на п'ятому альбомі групи No Time to Chill. В музичному плані вона являє собою переробку бретонської застільної «Пісні про сидр», а питання «Скільки риба?» було запозичене з композиції британської експериментальної групи Stump, в якій озвучувалися фрази з туристичного розмовника.

30.05.2016


Поделиться:
Комментарии
Имя *
Email *
Комментарий *